На Гусятинщині призовників відправили на військову службу

На Гусятинщині майбутніх солдатів відправили на військову службу до Збройних Сил України.

Присутні, на чолі з священнослужителем православної громади о. Іваном, молилися за міцне здоров’япризовників, їхню легку службу, за Божу підтримку в солдатській справі, за мир і спокій на нашій землі, за щасливе повернення додому. У своєму зверненні до юнаків о. Іван зазначив, що ця подія у їх житті є випробуванням, яке зміцнить їх силу волі, загартує бойовий дух. Священник закликав юнаків завжди пам’ятати про молитву, яка берегтиме їх серед усіх негараздів, побажав опіки Матері Божої та заступництва від ангелів-охоронців. Свяченою водою отець благословив на добру службу майбутніх солдатів.

-Сьогодні Українська армія проходить час трансформації, армія повинна бути міцною, надійною, адже без армії немає держави, – проголосив очільник району Віталій Батіг.

Районний керівник кожного особисто привітав, потиснув руку та від усієї душі побажав хлопцям міцного здоров’я та успіхів у майбутній службі. Усі юнаки є уродженцями м. Копичинці, перед визначенням постійного місця служби вони проходитимуть навчання у військових частинах. Зіновій Штокол прийшов провести сина у далеку дорогу. Батько із хвилюванням у голосі та сльозами на очах розповідає, що Тарас — єдиний син у сім’ї, єдина радість та надія. Тато сподівається, що син стане справжнім захисником нашої держави та буде надійною опорою як своїй родині так і Батьківщини.

Джерело: doba.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео