В Тернопіль приїде Василь Шкляр

Цивільний корпус «Азов» запрошує тернополян на творчу зустріч з автором твору «Залишенець» та «ЧОРНЕ СОНЦЕ» Василем Шклярем. Саме в рамках презентації його останньої книги і пройде зустріч відомого письменника з шанувальниками.

Усіх бажаючих чекають в книгарні «Є» (вул. Валова, 7-9) 18 листопада, о 19:00 годині.

«ЧОРНЕ СОНЦЕ» присвячене бійцям добровольчого батальйону «Азов». Роман вміщує розповіді та історії справжніх героїв українсько-російського протистояння на Донбасі. Певний час Василь Шкляр сам перебував на передовій, бачив реальне фронтове життя і переживав всі перемоги і поразки разом з хлопцями, які боронять нас від ворога.

Довідка:

Василь Шкляр — один із найвідоміших, читаних і «містичних» сучасних письменників, «батько українського бестселера». Закінчив філологічні факультети Київського й Єреванського університетів. З 1988 до 1998 р. займався політичною журналістикою, бував у «гарячих точках».

Лауреат кількох літературних премій (Гран-прі конкурсу гостросюжетного роману «Золотий бабай», премії столичних журналів «Сучасність» та «Олігарх», премії  міжнародного конвенту фантастів «Спіраль століть»).

Тамара КОБЛИК
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео