В Тернополі пройшов турнір з міні-футболу

На новому спортивному майданчику, що в парку «Національного відродження», таки пройшов турнір з міні-футболу. Нагадаємо, захід мав відбутися ще в переддень виборів, проте з невідомих причин його перенесли.

Участь в змаганнях взяли хлопці віком від 18 років. Спробували свої сили 4 команди: «Педліцей», «Аляска», «Старт» та «Фаворит».

Організаторами турніру виступили КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» за сприянням Тернопільської обласної федерації футболу.

«Золото» додому забрала команда «Педліцею» : Івегеш Віктор, Малущук Андрій, Когут Микола, Когут Іван, Кривобедрий Арсен, Білик Юрій, Кожоба Арсен;

«Срібло» отримала команда «Старт»: Константинів Віктор, Середа Остап, Патра Іван, Поворознюк Ігор, Гуменний Руслан, Музика Андрій;

Третього місця удостоїлися хлопці з «Аляски»: Курило Сергій, Мартинюк Андрій, Пінчак Тарас, Слободян Назар, Юнусов Тімур, Жлобицький Назар.

Грамоти та медалі переможцям вручали начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради Микола Круть та начальник відділу спорту цього ж управління Валерій Кравчук.

Додамо, що майданчик користується неабиякою популярністю серед мешканців мікрорайону «Сонячний». Протягом дня тут постійно грають діти, а вуличні тренажери взагалі не мають відбою від бажаючих потренуватись.

Тамара КОБЛИК

Фото Влад КРАВЧУК 

Вибір читачів за тиждень

Відео