Боєць АТО допоміг тернополянину

Учасник АТО Олександр Сеньовський, на лікування якого збирали усією громадою, передав зібрані кошти на операцію і лікування важко травмованому під час гри у страйкбол Миколі Чайковському. 

Олександр Сеньовський служив у 28 гірсько-піхотному батальйоні у місті Троїцькому Луганської області. Під час бойових дій під Дебальцевим чоловіку вибухом відірвало ногу, поранило руку та обличчя. Його прооперували, врятували руку. Тоді лікарі казали, що тернополянин вижив чудом.

Волонтери допомогли з оплатою реанімації. Проте, на подальше лікування потрібно було багато грошей, які тоді допомогли зібрати доброчинці. Боєць уже пройшов реабілітацію і  зараз почувається задовільно.

Доброту небайдужих Олександр пам’ятає досі, тож дізнавшись про трагедію, яка спіткала  його земляка Миколу Чайковського, вирішив передати кошти на операцію.

Близько двох місяців тому із 27-річним Миколою під час гри у страйкбол трапився нещасний випадок. Він перший раз в житті пішов з друзями грати в страйкбол на комбайновий завод, і впав в шахту ліфта з третього поверху. В результаті - перелом третього поперекового хребця, перелом лівої ноги, струс головного мозку. Операція дала ускладнення - менінгіт. Микола не відчуває стоп, проте є надія, що він зможе ходити - все залежить від реабілітації, на яку також потрібно чимало грошей.

Кошти на лікування Миколи Чайковського можна перерахувати на рахунок Приватбанку: 4149 4978 0467 6601, телефон: 097-138-88-16 (Чайковська Ніна Миколаївна)

Юлія НІКІТІНА

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео