Центр Тернополя пропонують прикрасити новорічними ілюмінаціями

Прикрасити дерева, фасади будинків новорічними ілюмінаціями пропонує тернополянин Олександр Біловус. Свою ідею «Святкова ілюмінація» він пропонує втілити у життя міськраді, підприємствам, меценатам, громадським організаціям та енергетикам. Ідею Олександра можна знайти на сайті idea.te.ua.

- Ідея полягає у створенні святкової ілюмінації на Театральному майдані та прилеглих вулицях - Валова, Сагайдачного, а також на набережній, - каже Олександр Біловус. – Адже на Новорічні на Різдвяні свята всі городяни їдуть в центр міста і було б чудово, якби вони мали можливість помилуватися красивими ілюмінаціями. Це підніме святковий настрій людей.

Олександр пропонує масштабно прикрасити ілюмінаціями дерева та фасади будинків. Так, щоб це було справді красиво. 

- Це не так вже й дорого, лише треба трохи докласти старань і праці, - каже співрозмовник. - Тим більше, якщо закуплять гірлянди, то їх можна буде використовувати на роки. 

Деякі тернопільські магазини і підприємства Тернополя вже декілька років поспіль прикрашають свої фасади та дерева, і з цього варто брати приклад іншим, вважає Олександр. 

Також, на думку тернополянина, нашому місту варто попрацювати і над дизайном новорічної ялинки. 
- Кожного року її прикрашають якось одноманітно, деякі іграшки ще взагалі з 90-х років, - каже Олександр. - Зараз в Тернополі є багато студії дизайну і серед них можна оголосити конкурс на краще оздоблення ялинки.

Олександр Біловус додає, що любить Тернопіль, тому і пропонує різні ідеї як зробити місто кращим. 

Джерело: te.20minut.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео