Тернополянці, яка врятувала покалічену собаку, погрожували (фото, відео)

Про дивом врятовану вагітну собаку Джулю згадали колишні господарі. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння шляхом обману дізнався номер телефону волонтерки Аліни Кошельовської, погрожував їй, вимагаючи повернути домашнього улюбленця. 

Нагадаємо, трохи більше тижня тому господар у стані сп’яніння викинув Джулю з четвертого поверху будинку. Собака була вагітною. Невдовзі вона успішно народила п’ятьох цуценят.


"Зранку в соціальних мережах я прочитала інформацію про те, що дівчинка гуляла з дитиною і стала свідком того, що молоді хлопці в стані алкогольного сп'яніння викинули собаку. Вона сфотографувала Джулю, висвітлила в групі, я побачила і пішла її шукати. На наступний день нам віддали собаку господарі", - розповіла про свою першу зустріч із понівеченою собакою волонтерка ГО "Ноїв ковчег" Аліна Кошельовська.

Забій живота, переламана задня лапка і вагітність собаки - в такому стані дівчина отримала шестирічну Джулю. Аліна дуже здивована, що собака після падіння з висоти народила здорових цуценят. 
Сьогодні Джулі потрібна операція. Собака уже познайомилась із майбутніми господарями, на двох щенят очікують небайдужі люди, на прилаштування ще в черзі дві «дівчинки» та один «хлопчик». 
Аліна Кошельовська понад рік займається безпритульними собаками, виходила вже десятки псів, знайшла багатьом господарів.

"Звикаю до тварин, кожну собаку я віддаю практично зі сльозами на очах. Я "за" стерилізацію тварин, дуже шкода коли тварини розмножуються і розбігаються, їхня доля важка. А взагалі спершу треба виховувати не тварин, а себе, бо люди дуже знущаються, люди викидають їх", - розповідає дівчина.

На запитання, як варто доглядати домашніх улюбленців у квартирах, Аліна відповіла: "Найважливіше - доглядати з любов’ю, приділяти увагу, тоді і їм буде добре, і вам".
Детальніше у відеоматеріалі.



Волонтерка відкрита до співпраці, зв'язатись з Аліною Кошельовською можна у соц. мережах за посиланням https://vk.com/id168929
Оксана СЛОБОДЯН

Вибір читачів за тиждень

Відео