За добу під колеса автомобілів потрапили четверо пішоходів

На лінію “102″ надійшло повідомлення від лікаря про те, що до них 19 листопада із переломом шийки правого плеча поступила мешканка Тернополя, 1927 року народження. Травму жінка отримала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля “Пежо”, мешканець Івано-Франківської області, рухаючись вулицею 15 Квітня у Тернополі, неподалік АЗС, збив жінку. Остання переходила дорогу за межами пішохідного переходу.

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці у Тернополі близько 10.48. На Злуки водій автомобіля “Сітроен” в межах нерегульованого пішохідного переходу скоїв наїзд на дев’ятнадцятилітню дівчину. Потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм обох колін та закритою травмою обох стоп та суглобів госпіталізували в травматологічне відділення лікарні швидкої допомоги.

Пішохода 1954 року народження збив водій автомобіля “Мерседес-Бенц” на вулиці Татарська, поблизу “горбатого мосту”. Пенсіонерка переходила дорогу в межах пішохідного переходу. Жінку доправили в травматологічне відділення.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася на Бучаччині. На автодорозі Бучач-Чортків-Скала-Подільська, в селі Підзамочок, водій автомобіля “ВАЗ-2110″ збив неповнолітню місцеву мешканку. Дівчинка переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Потерпілу з переломами та забоями госпіталізували в травматологічне відділення Бучацької райлікарні.

Усі відомості про аварії внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 – порушення правил безпеки дорожнього руху.

Джерело: dosie102.te.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео