У Збаражі - смерть через газовий котел

У власному будинку задихнувся чадним газом і помер 46-річний житель Збаража. Причина нещасного випадку – порушення правил користування газовим котлом.

20 листопада ввечері лікар Збаразької центральної районної лікарні повідомив поліціянтів про те, що у власній домівці знайшли труп чоловіка. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на виклик, та судово-медичний експерт встановили, що чоловік загинув від отруєння чадним газом. Слідів насильницької смерті на тілі не було.

Експерти дійшли висновку, що загиблий знехтував правилами безпеки під час користування газовим котлом, і це вкоротило йому віку.

Саме під час опалювального сезону варто бути дуже обережним з експлуатацією газових приладів. Не полінуйтеся викликати майстра, якщо чуєте запах газу і не можете встановити джерело. Не використовуйте прилади, в справності яких не впевнені. Обмежте доступ дітей до газових приладів, аби уникнути небезпеки. Адже правильне використання приладів та дотримання вимог експлуатації – запорука здоров’я, безпеки і життя вашого та ваших рідних.

Соломія ШАЛАЙ

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео