Тернополяни хочуть грати в теніс безкоштовно і в зручний для себе час

Автори ідеї безкоштовного користування кортом в парку «Топільче» просять тернополян проголосувати за електронну петицію, котра розміщена на сайті міськради. Всього потрібно 250 підписів.

Станом на 22 листопада зібрано 127 підписів щодо залишення одного з кортів у громадському користуванні.

- У парку "Топільче" інвестор ФОП Цибульський О.С. планує побудувати платні тенісні корти на місці існуючих громадських. Запропоновані інвестором соціальні години є незручними для мешканців міста, оскільки припадають на робочий час та обідню пору, - пояснює автор петиції Олег Синовець.

Тенісисти-любителі впевнені, що вирішення даного питання на користь громади – в інтересах багатьох мешканців міста, хобі яких – теніс.

В управлінні стратегічного розвитку міста кажуть, що поки сторони не узгодили питання про безкоштовні години, інвестиційний договір не буде підписаний. Оголошений раніше конкурс на облаштування тенісних кортів у парку «Топільче» виграв голова осередку Федерації тенісу України у Тернополі Олександр Цибульський. Він готовий взятися за проект, натомість користування кортами після цього має стати платним, адже проект затратний.

Підписи на підтримку електронної петиції за збереження одного безкоштовного тенісного корту почали збирати 10 листопада. На все-про все у тернополян ще є 78 днів.

Проголосувати можна ТУТ.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео