Тернопільські школярі взяли участь у фестивалі «Дитяча легка атлетика IAAF»

Участь у фестивалі за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF» прийняли тернопільські 5-тикласники з чотирьох шкіл: №26, №28, №19 і №22. Змагалися між собою учасники з шести команд у спортивному залі Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №26.

Розпочався захід з параду команд. Після нього учасники провели розминку і стартували у цікавих легкоатлетичних естафетах: «Хрестик», «Драбинка», «Метання спису», «Багатоскоки» та «Формула 1».

«В програму входить 5 естафет, які відбуваються поетапно. Їх проходить кожна команда, яка складається з трьох хлопчиків і трьох дівчат. Такий захід став уже традиційним. Нещодавно проводили його у 23-тій школі. Метою даної програми було залучення якомога більшої кількості школярів до занять спортом і легкою атлетикою, а також сприяння поширенню збалансованого та здорового способу життя, розвитку потенційних зірок спорту», – поділилася начальник відділу фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи Оксана Максимчак.

Організували спортивний захід Федерація легкої атлетики Тернопільської області, Олімпійська академія, Тернопільське обласне відділення Національного олімпійського комітету України, КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» та управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

Сертифікатами від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, а також смачними подарунками нагородили усіх учасників:

1 місце – команда «Динамо» (ЗОШ № 28);

2 місце – команда «Орли» (ЗОШ № 26);

3 місце – команда «Екстрім» (ЗОШ № 19);

4 місце – команда «Смайлики» (ЗОШ № 26);

5 місце – команда «Патріоти» (ЗОШ № 22);

6 місце – команда «Чемпіон» (ЗОШ № 28).

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео