У тернопільському УСБУ відбулися заходи до Дня Гідності та Свободи

Співробітники УСБУ в Тернопільській області долучилися до відзначення Дня Гідності та Свободи, віддавши шану патріотизму й мужності громадян, котрі стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Правоохоронці провели зустріч з активістами волонтерських та громадських організацій, які відіграли вагому роль у доленосних подіях Революції Гідності. В Управлінні організовано тематичну фотовиставку «Революція Гідності-подвиг народу!». Перед співробітниками СБУ виступив голова обласної організації ВГО «Спілка офіцерів України», командир Самооборони Тернопільщини Олександр Варакута. Учасник революційних подій поділився своїми спогадами про Євромайдан, розповів про значний внесок активістів мілітарних громадських організацій у перемогу Революції Гідності.

Також співробітники УСБУ переглянули документальний фільм «Євромайдан: Революція Гідності», який відтворює хронологію подій, що розгорталися в Україні напередодні та під час Майдану.

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

 

   
 

Вибір читачів за тиждень

Відео