Виставка соціального фото "Обмануті часом" Наталі Яворської відкрилась у ТНЕУ

"Обмануті часом" - так назвала свою персональну  фотовиставку  Наталя Яворська, яку допоміг їй підготувати відділ гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ.

 Сьогодні тут відбулось її урочисто-святкове відкриття. Наталя - студентка І курсу юридичного факультету. За жанровою тематикою авторка представила на огляд соціальні світлини. Кожна з них - це окрема історія. У деяких - глибокий зміст, який налаштовує на філософські роздуми і змушує уважніше споглядати довколишній світ. 

Наталя  - переможниця багатьох міжнародних, всеукраїнських, місцевих фотоконкурсів. Так на міжнародній виставці дитячої художньої творчості в Лідіце (Чехія) її фруктово-овочеві натюрморти визнані в числі кращих робіт з 28 тисяч фотографій із 77 країн світу.  Вже встигла взяти участь в університетському  фотоконкурсі "Я і літо" і завоювати почесне перше місце. Про талановиту дівчину під час виступу говорили проректор з науково-педагогічної роботи Тернопільського національного економічного університету, професор Володимир Брич, декан юридичного факультету Сергій Банах, головний спеціаліст Тернопільського обласного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олена Магдій, голова первинної профспілкової організації студентів цього вишу Антон Шевчук. Приємно зазначити, що на відкриття виставки завітав Василь Стрижко - керівник фотостудії "Ікс-позиція"  зі станції юних техніків, який два роки тому навчав Наталю азам фотосправи. Грамоти, подяки, диплом - стільки  нагород  заслужено сьогодні отримала Наталя Яворська під час презентації фотосвітлин.

Валентина СЕМЕНЯК.

Фото автора.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео