На Тернопільщині підприємець з сином викрали офіціантку

Офіціантку з Бучача місцевий підприємець запідозрив у тому, що вона може знати, куди поділися його п’ятдесят тисяч американських доларів. Майже півтора року чоловік виношував план, як змусити дівчину у цьому зізнатися.

Як розповів начальник Бучацького відділення поліції Сергій Гаврилюк, до правоохоронців звернувся власник місцевого бару із заявою, що двоє невідомих чоловіків викрали та три години незаконно утримували його працівницю. Оперативники миттєво відреагували на повідомлення і вже за дві години встановили осіб викрадачів. З’ясувалося, до злочину причетна родина місцевих підприємців – батько з сином.

Старший з підозрюваних розповів, що півтора роки тому він після сварки з дружиною взяв з дому величезну суму у валюті і поїхав запивати горе у місцевих генделиках. Тоді й пропали гроші. Чоловік весь час думав, хто міг вкрасти, чи бодай щось знати про зниклі долари. Спогади крутилися навколо офіціантки з гриль-бару. За неї й вирішив узятися.

Разом з сином напередодні добряче хильнули і поїхали вистежувати жертву. Щойно дівчина вийшла з приміщення бару, а було це близько третьої години ночі, месники накинули їй на голову поліетиленовий пакет, засунули в машину і повезли до закинутого приміщення неподалік свого господарства. Розмову з дівчиною вели у масках, аби та їх не впізнала. Змусили нещасну зізнатися у тому, що вона щось знає про гроші. Зізнання записали на диктофон.

Згодом цей запис став одним із доказів їхнього злочинного діяння. Поліцейські також вилучили маски.

Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочато за частиною другою статті 146 ККУ – незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео