Покличте «Олімпійський путівник» у свою школу!

Україна готує кадри до Олімпіади-2016, а Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення активно залучає молодь до здорового способу життя, аби в майбутньому місто теж мало своїх олімпійських чемпіонів.

Працівники центру навчають школярів правилам командної гри, пробуджують в них спортивний азарт на спеціалізованих майстер-класах, які розроблені і вже заплановані для учнів початкових класів різних шкіл міста. Впродовж року фахівці центру фізичного здоров’я населення вже провели для молодих спортсменів десятки різноманітних майстер-класів та тематичних заходів.

У жовтні-листопаді 2015 року виховували молоде покоління олімпійців на майстер-класі для дітей «Твоя перша Олімпійська пам’ятка», що відбувся на універсальних спортивних майданчиках на вул. Вербицького та Старий Ринок, а також серед учнів 3-х та 4-х класів ЗОШ №9. Під час заходу учасники ознайомились з усіма видами спорту, проявляли свої знання під час вікторини, виготовляли закладку «Олімпійське Лелеченя» та отримали на згадку власноруч виготовлений свій перший «Олімпійський путівник». Діти з цікавістю та захопленням здобули цінні знання, які у майбутньому можуть допомогти їм у досягненні власного Олімпу. А поки школярі вивчають ази спортивних ігор, наші співвітчизники долають нові вершини.

Фахівці центру фізичного здоров’я населення закликають педагогів залучати учнів шкіл до запланованих заходів. Якщо цікавить проведення такого заходу у вашій школі, звертайтесь у Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення за телефоном 51-16-35, і «Олімпійський путівник» завітає і до ваших учнів!

Соломія ШАЛАЙ

Фото - ТМЦФЗН

 

Вибір читачів за тиждень

Відео