Тернополян пограбували, ще й розфарбували

На вокзалі у Чорткові стався трагікомічний злочин. Двоє місцевих жителів не лише забрали у своїх жертв мобільні телефони і гроші, а й розфарбували обличчя маркерами.

Подія трапилася пізно вночі 24 листопада, а вже вранці поліцейські встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Грабіжники - жителі Чорткова 23 та 26 років.

Молодики на вокзалі помітили двох не вельми тверезих чоловіків і вирішили скористатися з їхнього стану. Збили жертв з ніг і, поки ті лежали, витягнули з їхніх кишень два мобільники, двісті гривень та ще й розфарбували обличчя маркерами.

Потерпілим надано направлення на проходження судово-медичної експертизи, попередньо у них діагностовано легкі тілесні ушкодження.

Крадені телефони у зловмисників вилучили.

Підозрюваним чортківські поліцейські інкримінують частину 2 статті 186 ККУ- грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб.

Старшого з грабіжників, не одноразово судимого за майнові злочини, поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, повідомили у Секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській  області.

Фото з відкритих джерел

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео