Канзаші для дітей з притулку

Тернопільський обласний притулок для неповнолітніх нещодавно відвідали працівники міського центру фізичного здоров’я населення, аби провести для діток майстер-клас з виготовлення прикрас за технікою канзаші.

Діти самостійно виготовляли жовто-блакитні квіточки, які потім зможуть використати як прикрасу. А працівники центру фізичного здоров’я обіцяють і надалі навідуватися в притулок.

«Дуже приємно, що про наших діток не забувають. Вони мають повсякчас відчувати підтримку та розуміння оточуючих. Дитинство - це крок у майбутнє, ми, дорослі, маємо допомогти діткам його здійснити, повірити у власні сили, реалізувати себе у майбутньому, незважаючи на складні життєві обставини», - зазначила вихователь-методист, психолог обласного притулку для неповнолітніх Наталія Костюк.

До слова, канзаші - японська техніка виготовлення квітів з тканини, прикрас для волосся, які використовувалися і використовуються у традиційних японських, а також китайських зачісках. Це різноманітні шпильки, палички, заколки, гребінці на волосся. Елементи склеюють, використовуючи властивість матеріалів плавитись під дією високої температури, або зшивають.

Соломія ШАЛАЙ

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео