Брутальний злодій залишив на «Алеї Миру» лише одну тую

У Тернополі на «Алеї Миру» вандали викрали майже всі нещодавно висаджені саджанці кулястих туй. Про це «Тернополянам» повідомляють читачі.

Нагадаємо, перша маленька куляста туя на новому місці не прожила й тижня, як її поцупили. Зникнення другого деревця помітив начальник відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський.

Тоді Олег Соколовський пожартував, що у Тернополі «працює» «любитель» садівництва. Відтак він сподівається, що екологічний баланс у природі не порушився, адже крадій, напевне, десь висадив вкрадене деревце. Фахівець каже, що значно гірше і образливіше, коли дерева просто нищать, відламують верхівки саджанців.

Сьогодні на «Алеї Миру» залишилось лише одне деревце. Судячи з ситуації, «працював» той самий «любитель». Всі саджанці вирвані з корінням.

Додамо, що кулясті туї на початку листопада висадили в рамках Всесвітньої та Всеукраїнської акції «Дерева миру», суть якої полягає у тому, що жителі 50 країн в один день вийшли  на вулиці своїх міст, аби проявити позицію за мир шляхом висадження дерев.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео