На добудову Кутківецької школи потрібно 50 мільйонів

Щонайменше 50 мільйонів гривень потрібно для того, щоб добудувати школу у Кутківцях біля Тернополя. Про це розповів міський голова Сергій Надал.
За його словами, дано окреме доручення знайти необхідні кошти для завершення будівництва. Зокрема, необхідні гроші для оновлення проектно-кошторисної документації, оскільки попередня документація застаріла і зроблена у старих цінах.
Також за старою документацією у школі мали будувати ряд об'єктів, які роблять будівництво значно дорожчим.
- Зараз є окреме доручення знайти кошти на охорону школи, на оновлення проектно-кошторисної документації, оскільки вона є готова, але застаріла. Крім того, у школі було заплановано будівництво цілого ряду об’єктів, які не є вкрай необхідними, але які значно здорожують будівництво школи. Сьогодні по підрахунках, щоб завершити школу, необхідно щонайменше 50 мільйонів гривень. Тому треба подивитися, які приміщення варто залишити, а які приміщення не потрібні. Якщо там було заплановано збудувати цілий ряд басейнів, то наразі це не є крайньою необхідністю. Тому вважаю, що спочатку потрібно зробити приміщення для навчання, спортивні зали, а вже потім думати про басейни, - зазначив Сергій Надал.
Джерело: 0352.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео