Завершуються ремонтно-відновлювальні роботи на Тернопільському м’ясокомбінаті

Як розповідає директор підприємства Віктор Малюта, тут щодня працює понад 150 робітників та спеціалістів різних профілів. Усі роботи ведуться комплексно і синхронно та підпорядковані єдиній меті – найскорішому відновленню потужностей м’ясокомбінату, що дасть змогу повернути області славу одного із найбільших виробників м’ясної продукції в Україні.

Практично щодня виробничі планерки на цьому пусковому об’єкті проводить генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський. М’ясокомбінат фірмі дістався у жалюгідному стані. Тому доводиться здійснювати величезний обсяг ремонтно-будівельних робіт. Тільки покрівлю відновили на площі 35 тисяч метрів квадратних.

Відремонтували усі виробничі приміщення. Сюди подали тепло і гарячу воду. За допомогою фахівців польської фірми «Інтермік» завершується монтаж та наладка бойні. Встановлено компресори у камерах охолодження, заморозки і посолу м’яса. Відновлено технологічні лінії у цехах консервованої продукції та ковбасних виробів.

Придбали більш сучасне і, що важливо, менш енергозатратне обладнання, яке управляється через комп’ютерну систему, що дозволить чітко дотримуватися усіх технологічних параметрів та рецептури.

Адміністрація компанії подбала про робітничу їдальню, побутові приміщення та актову залу на 350 місць. Вона може стати хорошим майданчиком навіть для іменитих артистів, які з часом гостюватимуть у колективу м’ясокомбінату. А він буде немаленьким, тут створюють понад 300 робочих місць.

Тим часом спеціалісти уже займаються і питаннями майбутніх ринків збуту та організації поставок споживачам м’ясної продукції. Днями Віктор Малюта взяв участь у засіданні робочої групи при Мінекономрозвитку, де розглядалося тарифне регулювання та квотування при експорті м’ясної продукції до країн ЄС, КНР та Білорусі.

Джерело: agroprodservice.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео