Одкровення поета-пісняра Сергія Сірого

У приміщенні Тернопільської обласної спілки письменників України відбулася зустріч із журналістом і поетом Сергієм Сірим. Він написав понад 200 текстів пісень, і одна з них, «Наш Тернопіль», стала рингтоном для мобільного телефону.

Гостям зустрічі пан Сергій розповів про свої нові пісні, зокрема, ті, які присвятив подіям на Майдані та АТО. На думку автора, поет - це людина, в душі якої постійно відбувається революція, яка має постійну потребу у революції. Поети, за словами пана Сірого, бувають різні і мають бути різні. Це все одно, як у морі: там мають плавати і кораблі, і яхти, і парусники. 

Розмірковуючи про творчість, пан Сергій зізнався, що до написання поетичних текстів його завжди надихало кохання або стан закоханості. Хоча справжні почуття, на його думку, неможливо передати словами. Передається тільки якась дозована частина від того стану.

Сергій Сірий постійно у творчому пошуку, бо залюблений у світ, який його оточує.

Валентина СЕМЕНЯК

Фото автора

Довідка. Сергій Сірий - корінний тернополянин. Народився у рік Кабана під знаком Скорпіона. За покликанням - творча людина, за фахом - журналіст (випускник факультету журналістики Львівського держуніверситету). Переможець всеукраїнських конкурсів публікацій з проблем зайнятості. Автор понад 200 текстів пісень. Член Національної спілки журналістів України. Член творчої спілки "Асоціація діячів естрадного мистецтва України". Заслужений діяч естрадного мистецтва України. 

Вибір читачів за тиждень

Відео