Призов на строкову службу ігнорують майже 200 сільських рад Тернопільщини

На Тернопільщині завершується призов на строкову службу. Його результати обговорили 30 листопада під час відеонаради з головами районних державних адміністрацій, яку провів перший заступник голови ОДА Іван Крисак.

Як поінформував обласний військовий комісар, полковник Володимир Катинський, найкраще виконали планове завдання Борщівський, Кременецький, Підволочиський, Підгаєцький та Чортківський райони. Гірша ситуація у Бучацькому, Тернопільському, Заліщицькому та Збаразькому районах, а також у м. Тернопіль.
«За результатами виконання завдань щодо призову на строкову службу будуть прийняті відповідні кадрові рішення, - наголосив Іван Крисак. – Близько 200 сільських рад не відправили жодного призовника».

За результатами наради Іван Крисак дав відповідні доручення головам районних державних адміністрацій та керівникам структурних підрозділів ОДА.

Нагадаємо, осінній призов, згідно з розпорядженням президента України, закінчується 30 листопада.
Призову на строкову службу в 2015 році підлягають особи віком від 20 до 27 років. 18- і 19-річні громадяни України можуть піти служити, але тільки за власним бажанням. Служба в армії триває півтора року.

Прес-служба ОДА

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео