«Туристичний» тролейбус прикрасили краєвиди Заліщиків (фото)

Для восьмого «Тролейбусу щастя», який нині курсує Тернополем за маршрутом №11 і отримав назву «TERNOPIL’YA Туристичне», Заліщицьке туристичне бюро надало фото панорами міста Заліщики, Джуринського водоспаду і туристів, які відпочивають у Дністровському каньйоні, сплавляючись на катамаранах річкою

«TERNOPIL’YA Туристичне» є результатом двомісячної роботи працівників відділу промоції та організації туристичної діяльності департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської ОДА, координаторів проекту Галини Полюги і Галини Головко та студентів ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Для оформлення ззовні та всередині тролейбуса використано авторські фото молодих фотографів-аматорів, а також метрів професійного фото. На стелі зображено декілька туристичних маршрутів по колу, під кришками розміщена інформація про туристично-привабливі об’єкти нашої області, в ручках розміщені фото замків, палаців та крилаті вислови про туризм, на стільчиках описані вело-, кінні та пішохідні маршрути територією області, є інформація про фестивалі. Під час руху тролейбуса на екрані телевізора транслюються відеоролики про Тернопілля.

"Цей проект нагадає місцевим жителям про туристичні цікавинки Тернопільської області, її святині та природні дива, - розповів заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму ОДА Назар Яворський. - Ми хотіли показати бренд, під яким плануємо розвивати Тернопілля. Це край, багатий різними видами активного відпочинку, що є актуальним для молоді в наш час, тож тролейбус на тему «TERNOPIL’YA Туристичне» - сучасний і цікавий спосіб привернути увагу туристів".

Довідка. У рамках проекту «Тролейбус щастя» Тернополем їздять тематичні тролейбуси «Сім кольорів щастя», «Веселих свят», «Україна єдина», «Тернопіль романтичний», «Україно моя вишивана», «Ретро» та «Фінансово-грамотний маршрут».

Фото - РКП "Заліщицьке туристичне бюро"

Вибір читачів за тиждень

Відео