В Тернополі викрадають домашніх тварин

Тернополем шириться чутка про групу невідомих людей, що промишляють викраденням домашніх улюбленців. В соціальних мережах користувачі попереджають про подібну можливість та просять власників тварин бути обачними та обережними.  Так, в спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» тернополянка, зареєстрована під ім’ям Ясочка Ріпка, залишила відповідний допис:

«SOS! Увага!

Поступила інформація, що в парку Національного відродження невідомі люди, які видають себе за групу відлову Зооцентру, крадуть домашніх улюбленців.

За словами очевидців, під'їжджає машина білого кольору.



Виходять люди з захватом і беруть собаку в петлю, потім затягують в машину. Коли господарі обклеюють весь парк оголошеннями про пропажу, їм дзвонять і пропонують викупити собаку».

Усіх небайдужих тернополян, хто став свідком подібних ситуацій, просять повідомляти про них за телефонами 0673509972, 0972274351.

В Тернополі діє офіційна група відлову Зооцентру. Люди, що займаються цією справою – завжди незмінні: це шофер Павло, Стрілець Ігор та начальник служби відлову Віра. Вони користуються автомобілем марки «Газель».

До речі, 30 листопада в багатьох країнах світу відзначають Міжнародний день домашніх тварин. Сьогодні варто ще раз нагадати, що ми відповідаємо за тих, кого приручили.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео