Вперше звання майстра спорту з легкої атлетики отримала представниця тернопільського «Інваспорту»

Тернополянка Ольга Зазуляк, представниця Тернопільського регіонального центру «Інваспорт», отримала почесне звання майстра спорту України з легкої атлетики. Примітно, що спортсменка стала першою серед жінок нашого краю, хто здобув подібний титул у літніх паралімпійських видах спорту.

Директор департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації Віктор Мацикур на своїй сторінці в соціальній мережі поділився радісною новиною:

«Привітав і вручив посвідчення Майстра спорту України з легкої атлетики спортсменці тернопільського "Інваспорту" Ользі Зазуляк. Виконала норматив у стрибку і потрійному стрибку. Молодець, є перспектива наступного року в збірній виступати на міжнародних змаганнях».

Ольга займається легкою атлетикою понад п’ять років. Тренує спортсменку Іван Салука. У її послужному списку - звання чемпіонки та призерки кількох чемпіонатів України. Починала кар’єру з бігових дисциплін, зараз освоїла й технічні види: стрибки у довжину та потрійний стрибок. Саме якісне виконання останніх і принесло їй на цьогорічному Чемпіонаті України, що проходив у Кіровограді, почесне звання майстра спорту. Приємним бонусом стало і включення тернополянки до списку кандидатів у члени збірної України.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео