Музичний проект "Гуляйгород GG" у Тернополі

Музичний етно-електро проект "Гуляйгород GG" дасть концерт у пабі "Хмільне щастя" 3 грудня. Початок - о 21.00.

- Шалена енергія співу, запальні танцювальні ритми, потужний драйв акустичних тембрів у сплаві з електронікою — уся ця суміш вибухне феєрверком неймовірних емоцій, сповнюючи новим відчуттям звуку та руху, розповідають організатори. - Обирай українське. Приходь і заряджайся GG!

Фольклорний гурт "Гуляйгород", відомий як активний учасник багатьох українських і міжнародних етно-фестивалів, представляє музичний етно-електро проект "Гуляйгород GG". Презентація проекту відбудеться в рамках промо-туру містами України в підтримку нового альбому, що триватиме з 25 листопада по 15 грудня.

"Гуляйгород GG" — це поєднання традиційної манери багатоголосного співу та народних інструментальних награвань із сучасною електронною музикою, зокрема й у DJ-версії. Його назва GG утілює колективний образ великих пращурів українців (Great Grandmothers (fathers)), які скрізь століття донесли нащадкам традиційну музичну культуру в первинному вигляді.

У концертній програмі представлений пісенний репертуар, який об’єднав лірику, гумор, протестні настрої, соціальну тематику й запальні танці. Окрім співу, наживо звучатимуть акустичні традиційні цимбали, сурма, сопілка, скрипка, бубон та бас у поєднанні із сучасними електронними семплами, створюючи особливий колорит звучання.

Учасники проекту:
Анастасія Філатова - вокал, бубон
Ірина Барамба - вокал
Сергій Постольніков - вокал, скрипка, сурма
Олександр Вовк - цимбали, клавіші, бас, вокал
Северин Данилейко - вокал, скрипка, сурма, сопілка
Андрій Антоненко - електроніка.

Квитки - пабі "Хмільне щастя".

Джерело:  te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео