Тернополяни можуть спостерігати за пропускними прикордонними пунктами онлайн

Держприкордонслужба запустила інтерактивну карту завантаженості більшості пропускних пунктів на західних кордонах країни. Поки, щоправда, лише в тестовому режимі. Та вже зараз тернополяни можуть в режимі реального часу побачити через камери відеоспостереження ситуацію, що склалась. Сервіс зручний насамперед тим, хто часто стоїть у чергах на пропускних пунктах – тепер є можливість контролю за тим, що відбувається.

Дані про черги та завантаженість пропускного пункту оновлюють кожні чотири години. Кожен може самостійно оцінити ситуацію, а при потребі знайти на сторінці ДПСУ Західного кордону у Facebook зручні інфографіки.

«До відома подорожуючих!!!

На офіційному сайті Держприкордонслужби України працює вкладка - ІНТЕРАКТИВНА МАПА, де ви можете в режимі реального часу переглядати камери відеоспоcтереження, що встановлені на основних пунктах пропуску через кордон і бачити стан накопичення транспортних засобів перед ними.

Інформація про черги та інфографіка на цій сторінці оновлюється кожні чотири години.

Решту часу ви можете самостійно переглянути камери спостереження із нашого сайту http://dpsu.gov.ua/ua/map.htm»,  - повідомили на офіційній сторінці служби в соціальних мережах.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео