Тернополяни можуть служити у нових військових частинах України

Українська армія впевнено стає на ноги. Нові військові частини продовжують формувати в Україні.

Фізично здорових, охочих стати професійним захисником, мати високу заробітну плату і користуватись відповідними пільгами, запрошують на контрактну службу. Зокрема, сьогодні комплектують військову частину “Польова пошта В-3950″. Це гірсько-штурмова бригада, яку формують  у Білій Церкві, що на Київщині, для подальшої дислокації на Західній Україні, передає TV4

– Постійний пункт дислокації планується в місті Коломия Івано-Франківської області. Командир бригади – герой України, підполковник Зубанич Василь Іванович. Бригада потребує людей,  які б якісно виконували свій військовий обов’язок. На даний час можна звертатись до військових комісаріатів районів Тернопільської області, в міський військовий комісаріат, з метою піти на службу за контрактом до цього підрозділу, – розповів офіцер 10 гірсько-штурмової бригади Олександр Музика.

Потрібні в бригаду офіцери, сержанти, солдати. Коли сформується військова частина, новобранці пройдуть бойові навчання на одному із українських полігонів. Після цього десяту гірсько-штурмову бригаду передислокують у Коломию Івано-Франківської області.

Джерело: tv4.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео