Заліщицька державна гімназія увійшли до списку кращих Microsoft

Сім українських навчальних закладів та 44 вчителі увійшли до списку найкращих та найпрогресивніших Міжнародної глобальної програми розвитку освіти Microsoft. Серед навчальних закладів – і гімназія з Тернопільщини.

Про такий список повідомляє Освіта.UA із посиланням на Інтернет-видання "Українська Правда. Життя". За його інформацією,  вчителі та представники навчальних закладів, які увійшли до цього переліку, отримали сертифікати відзнаки у Міністерстві освіти і науки України.

До рейтингу кращих закладів, що застосовують інформаційні технології увійшли школи: 
- Креативна міжнародна дитяча школа (Київ),
- Новопечерська школа (Київ),
- Britannica School (Київ),
- Заліщицька державна гімназія (м. Заліщики Тернопільської області),
- Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій,
- Ліко-школа (Київ) та приватна школа "Європейський колегіум" (Київ).

- Нашою основною задачею є виховування тих вчителів, які не пов’язані з IT-технологіями. Це люди, які кожного дня навчають наших дітей, навчають їх гуманітарним та природничим наукам і використовують технології задля реалізації свого потенціалу, - цитують видання слова керівник програми "Партнерство в навчанні" компанії "Майкрософт Україна" Романа Рудюка.

До списків найбільш інноваційних шкіл Showcase Schools номінуються заклади, які активно використовують мобільні та хмарні технології в навчальному процесі.
А до списку педагогів Innovative Expert Educators – вчителі, які застосовують нові методи навчання та активно використовують новітні технології в роботі з учнями.

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео