На токовому господарстві філії «Купчинці» ведуться масштабні роботи з реконструкції

Цей важливий виробничий об’єкт хліборобської інфраструктури, який «Агропродсервіс» придбав кілька років тому, ледь нагадував колишнє токове господарство місцевого колгоспу. За роки безгосподарності старенькі склади прийшли у геть непридатний стан. Свою руйнівну роль довершили буревії та зливи. Тож об’єкт був практично зруйнований і потребував величезних коштів на відновлення.

У компанії порахували, що набагато вигідніше поряд із частковим відновленням колишніх приміщень будувати нове токове господарство. Саме тому спорудили ще один склад практично з «нуля». На попередніх фундаментах повністю реконструювали стіни і дахи складських приміщень. Для забезпечення будівельних робіт запустили свою пилораму.

Зробили демонтаж і змонтували моноліти на майбутніх піднавісах. У ці дні тут активно ведуться зварювальні роботи і здійснюється їх накриття. Усі будівельно-монтажні роботи виконує спеціалізована бригада господарства. З огляду на їх значні обсяги, задіяли ще одну бригаду будівельників з Купчинців.

Представник компанії на цьому об’єкті Антон Бойко загалом задоволений зробленим за півроку. А весною, за його словами, тут мають намір відремонтувати приміщення для адмінперсоналу, встановити вагу для автомобілів з тим, аби вже на наступні жнива забезпечити належний прийом та облік зерна, яке надходитиме на це токове господарство з полів «Агропродсервісу».

Джерело: www.agroprodservice.com.ua/news

Вибір читачів за тиждень

Відео