Військовослужбовці змагаються з міні-футболу, армреслінгу та інших видів спорту

Змагання, приурочені до Дня Збройних Сил України, тривають цілий день 5 грудня у спортзалі 44-ї окремої артилерійської бригади, що на вул. Дубовецькій.

- Участь у цих змаганнях беруть 7 команд від силових структур Тернополя, - каже  в.о. командира 44-ї окремої артилерійської бригади, полковник Валентин Козловець. – Сьогодні, військовослужбовці змагаються з міні-футболу, армспорту, піднімання гирі, згинання та розгинання рук в упорі лежачи. Також будуть змагання з дартцу серед жінок. Переможці отримають кубки та призи від спонсорів.

Це перші змагання подібного масштабу у цій військовій частині, додає пан Козловець.

Загалом у змаганнях візьмуть участь близько 100 учасників, повідомляє директор міського центру фізичного здоров’я населення Галина Федорович.

- Такими спортивними змаганнями ми відзначаємо свято - День Збройних Сил України  та хочемо прикрасити будні наших військовослужбовців, - каже вона.  

Родзинкою свята є те, що учні 18-ї школи підготували привітальні листівки для військових. А також під час відкриття змагань покажуть номери з бойового мистецтва тернопільські діти. 

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео