Тернопільський Логістичний центр подякував усім своїм помічникам

Аби функціонувала така “фортифікаційна споруда”, як Логістичний центр допомоги бійцям АТО, окрім фундаменту – впізнаваних “цеглинок”, беззупинно, понад півтора року, працює неймовірна кількість волонтерів. У такий день, котрий зветься Міжнародним днем волонтера, завдячуємо всім нашим “цеглинкам”, завдяки яким Логістичний центр допомоги бійцям АТО “розбудовувався”, виростав угору, розвивався у десятках напрямків.

Насамперед відзначимо наших сильних чоловіків та хлопців, котрі приходять на склад, аби вантажити необхідною допомогою буси на схід. Ми ніяк би не обійшлися без нашого мужнього жіноцтва Тернопільщини, котрі бездоганно сортують консервацію, в’яжуть шкарпетки, ліплять вареники, виготовляють “Сухі борщики” та “Козацькі набори” (сало з часником). Без усіх наших помічників ми б не наважилися брати участь у фестивалях до Дня міста, “Файне місто” та “Вуличний ринок”. Вдячні за допомогу навчальним закладам міста, студентству, педагогам, які відгукуються на наші прохання. Вдячні сільським громадам Тернопільщини, які постачають склад Логістичного центра овочами, консервацією, салом, котре так просять захисники. Вдячні волонтерам, які чергують та збирають допомогу у супермаркетах міста. Вдячні українській діаспорі США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн. Вдячні діткам за малюнки та огорнені теплом листи для воїнів. Вдячні тернополянам, котрі возять вантажі у своїх бусах та легківках, а також службам таксі за безкоштовні перевезення, а це – “Пілот”, “Шанс”, “СТ”, службі доставки Нова Пошта за надані безоплатні послуги. Завдячуємо нашим ЗМІ, котрі висвітлюють потреби, зокрема журналісту Tamta Gugushvili та Ух Радіо. А тепер поіменні подяки – Віталій ТеразВолодимир АндріївНазар Смик, Roman MazurАндрiй МихайловСергій ЧуйкоІгор ТерновийVira NebesnaOksana HolubВероніка КіндійГалина Старковська, Олеся Померна, Наталія Орищак,Божена ЯнчакТаня КазмірчукNataliia Khamuliak HryhlevychЛілія Майка,Валентина КонотопськаLara Senyk, Вікторія Лень, Semen KananovychМарічка ДерійMykola Shpakovsky та багато-багато інших неймовірних тернополян, мешканців області та підприємців.

Окреме слово для наших матусь, батьків, дружин, чоловіків, дітей, домашніх улюбленців, адже час, який ми маємо проводити з ними, на жаль, поділили навпіл, частину віддавши війні. Вони терпляче приймають наше рішення нести волонтерську ношу, допомагають у всьому та попри нас самі стали волонтерами.

Наші дорогі українські воїни, ми робимо все це заради вас!

Джерело: ato.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео