Під Збаразьким судом запалили шину (фото)

Сьогодні у Збаразькому суді мало відбутись чергове засідання у справі громадських активістів з Кременця, які кинули у смітник суддю у січні 2015 року. Суд вкотре перенесли.

Про хронологію та деталі події під судом написав на сторінці у Фейсбуці громадський активіст Тарас Паляниця, передає 20 хвилин.

Нагадаємо, справа кременецьких люстраторів триває з 16 січня 2015 року. Однак досі немає її вирішення.

Тарас Паляниця

Національний університет «Острозька академія»

 · 4 спільні друзі

 · 1 год · Збараж · 

Суд над кременецькими активістами перенесли у зв'язку із хворобою представника збаразької феміди. Зараз тривають перемовини із прокурором щодо судового процесу.

До громадськості вийшов голова Збаразького суду. Він запевняє, що головуючий суддя по справі кременецьких люстраторів з сьогоднішнього дня знаходиться на лікарняному. 15 хв тому секретар Збаразького суду запевняла, що той же суддя знаходиться на лікарняному вже більш як тиждень. Прокурор залишив приміщення суду.

Хлопці з Правого Сектору відвідали канцелярію і поспілкувалися із працівниками Збаразького суду. Ніхто окрім голови та секретаря не знає про місце перебування або хворобу головуючого судді. До громадськості вийшла прес-секретар суду і повідомила, що головуючий суддя у справі кременецьких люстраторів телефонував їй особисто і повідомив про хворобу сьогодні. 
До речі жоден з потерпілої сторони сьогодні до суду не прибув.

Хтось із працівників намагався погасити палаючі шини після закінчення акції…

 

Вибір читачів за тиждень

Відео