У Тернополі вшанують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня Україна відзначає пам'ятну дату – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  Це люди, які першими прийняли удар нечуваної небезпеки і зупиняли її ціною власного життя і здоров'я.

Про організацію заходів, які заплановано провести, йшлося на засіданні організаційного комітету, яке 7 грудня провів директор департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Вадим Боярський.

14 грудня, о 08:00 в церкві Свято-Троїцького духовного центру на честь Д. Галицького відбудеться молебень за здоров’я учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

В 9:45 у парку Національного відродження священики відслужать панахиду за загиблими і померлими учасниками ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Відтак представники влади та громадськості покладуть квіти до меморіального комплексу «Жертвам Чорнобильської катастрофи».

Завершаться заходи покладанням квітів до пам’ятної дошки ветерану пожежної охорони органів внутрішніх справ Леоніду Кудринському, яка знаходиться за адресою м. Тернопіль, вул. Злуки, 43.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео