Спортивний подарунок для військових тернопільської частини (фото)

Для військовослужбовців 44-ої окремої артилерійської бригади, яка дислокується у Тернополі, міський центр фізичного здоров’я населення та управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міської ради організували фізкультурно-патріотичне свято «Лицарі духу».

Військові та гості свята зібралися в спортивному залі частини, розпочавши захід з хвилини мовчання на пам’ять усіх, хто загинув, захищаючи рідні землі.

«Сьогодні ми зібралися, щоб позмагатися у силі, спритності і просто відпочити. Хотілось би, щоб військові зустрічались не на полях бою, а на футбольних, баскетбольних полях та в спортзалах», - побажав заступник голови Тернопільської обласної федерації футболу Олег Мамус.

Пан Олег передав для військової частини футбольні м`ячі.

Захисників порадували показовим виступом юні козаки і козачки з Тернопільського осередку бойового гопака. Приємним подарунком для військових стали вітальні листівки з нагоди Дня Збройних Сил України, виготовлені учнями ЗОШ № 18.

Військові змагались у різних видах спорту. У змаганнях з футболу взяло участь 7 команд: військова частина, військові капелани, Національна гвардія України, реєстрове козацтво, квартирно-експлуатаційний відділ м. Тернополя, облвійськкомат, ВСП.

Першість здобула команда Національної гвардії України, 2 місце – команда військових капеланів, 3 місце – команда КЕВ.

Жінки-воячки не залишилися осторонь: у змаганнях з дартсу взяли участь 8 жінок. 1 місце здобула Боднарюк Антоніна, 2 місце – Константінова Катерина, 3 місце – Луцька Світлана.

Переможців та призерів змагань нагородили медалями, грамотами та подарунками від партнерів.

Соломія ШАЛАЙ

Фото – ТМЦФЗН

 

Вибір читачів за тиждень

Відео