Тернопільські петиції розглядатимуть швидше

Петиції, які залишають житлі міста, розглядатимуть швидше, оскільки за справу візьмуться більше фахівців. Про це кажуть у міській раді. Також систему захистять від хакерів та «інформаційного спаму».

Зокрема, відтепер петиції розглядатиме не лише міський голова, але й ряд фахівців, які є експертами у тому чи іншому питанні. Це значно пришвидшить час виконання петиції. Окрій цього, є проблеми, які можна вирішити всього лиш одним телефонним дзвінком і немає необхідності проводити її через всю систему електронних петицій та втрачати час.
Нова система розгляду передбачає і захист від «спаму». Наприклад, чимало хакерів блокують систему, подаючи надмірну кількість запитів, які не вирішуються на рівні місцевого органу самоврядування, або ж є абсурдними.

– Загалом зараз на розгляді є 67 петицій. Крім того на дві петиції вже дали відповідь і три петиції є на розгляді. Дві петиції, на які дали відповідь, це стосовно того, що витрати та дохідна частина бюджету Тернополя має бути в он-лайн режимі. І друга петиції стосується того, щоб забрати МАФ з велодоріжки у парку. Відповіді на ці петиції є в доступному режимі і будь-хто може переглянути, що саме йому відповіла міська рада, – коментує помічник міського голови Максим Черкашин.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео