Багатодітним матерям Тернопільщини вручили відзнаки

Відзнаки багатодітним матерям Тернопільщини вручив голова обладміністрації 9 грудня. Жінки отримали посвідчення з почесним званням «Матір-героїня», квіти, їх пригостили шампанським та солодощами.

Голова обладміністрації Степан Барна побажав жінкам підтримки від дітей та чоловіків та подякував за те, що вони виховують майбутнє нашої держави. 
Жінки, які прийшли на нагородження, виховують по п’ятеро-семеро дітей. Попри труднощі, які іноді трапляються, матері кажуть: діти – це щастя.

Вчителька зарубіжної літератури Наталія Малінкіна із села Чорний ліс Зборівського району виховує п’ятеро синів. Найстаршому Олександрові 29 років, найменшому Володі - 12.

-  Найстарший син одружений, вже маю маленьку внучку Алінку. Один з синів зараз служить в АТО, - каже пані Наталія. - Я горджуся своїми синами. Вони мої помічники, я завжди можу на них покластися. Навіть коли до нас приходять гості, сини накриють на стіл, роблять салати, канапки, прибирають. Мені дуже пощастило з дітьми. 

Наталія Малінкіна теж з багатодітної родини, - їх у сім’ї було шестеро. 
- Моя мама – бабуся-героїня. Скільки у неї внуків я не рахувала, але багато, - каже співрозмовниця. - Нещодавно на мамин ювілей зібралися 45 осіб, і це ще не вся сім’я. 

Наталія Домінів з Гримайлова Гусятинського району виховує семеро дітей. Найстаршій доньці 20 років, наймолодшій – півтора року. Загалом у мами шестеро донечок та один синочок. 

Пані Наталія теж народилася у багатодітній сім’ї, де було четверо дітей. 
- Я завжди знала, що в мене буде найменше троє дітей, - каже жінка. - Діти – це завжди радість і щастя. З дітьми потрібно завжди бути другом, тоді з ними ніколи не буде важко. 

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео