Тернопільські школярі змагались у турнірі «Вундеркіндер»

Більше десяти команд з Тернополя та Тернопілького району боролися за звання кращого під час турніру “Вундеркіндер”. Школярі перевіряли свої знання у брейн-рингу та інших випробуваннях.

У вересні відбувся перший етап турніру “Вундеркіндер”. Тоді у фінал вийшло шість команд – представників Тернопільських шкіл. У жовтні провели районний етап турніру, відтак відібрали ще шість кращих команд Тернопільського району. Сьогодні ж школярі змагалися за звання кращого у фіналі.

– Перший етап буде відбуватися “Що, де, коли”, пізніше будуть хрестики нулики в один ряд, це насправді дуже важка гра, а далі буде брейн-ринг. Кожен з етапів буде мати переможця. Потім суми переможців підбиватимуться в загальний результат. Переможці будуть нагородженні, будуть грамоти, будуть призи від наших партнерів. А ще буде кубок, який передаватимуть кожного року переможцям фіналу, – розповідає голова центру молодіжних ініціатив Назар Лис.

До таких змагань, школярі готуються ретельно.

– Готуємося ми традиційно, збираємося зі своєю командою, вирішуємо різні питання типу брен-рингу і загалом такі інтелектуальні запитання. Для нас незвичним етапом даного конкурсу є хрестики-нолики, тому ми приділяємо більше уваги саме цьому виду змагань, – каже учень Тернопільської школи №4 Станіслав Новосад.

Джерело: tv4.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео