З нового року – нові тарифи (відео)

Нові тарифи на холодну воду та водовідведення діятимуть із першого січня 2016 року. Відповідну постанову прийняла національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг. 

Нові тарифи на постачання холодної води і водовідведення з використанням внутрішньобудинкових мереж для ряду водоканалів України у своїй постанові затвердила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг. Серед міст, де зміняться ціни на послуги водоканалу, – і Тернопіль. Тариф стосується абонентів, які живуть у багатоквартирних будинках.

– Частину його буде складати тариф централізованого водопостачання, який на сьогодні для мешканців міста Тернополя становить 8 грн 26 копійок. Також в цей тариф буде входити абонентське обслуговування, яке зараз тернополяни окремо оплачують, і також будуть входити витрати на повірку квартирних засобів обліку, – розповідає начальник планово-економічного відділу КП “Тернопільводоканал” Володимир Водовіз.

– Ті повірки, які будуть здійснюватись нашим підприємтством з 1 січня наступного року, ми вже за них окремо рахунків виставляти не будем, – додає директор КП “Тернопільводоканал” Володимир Кузьма.

Разом цей тариф становитиме 8 гривень 98 копійок і вступить в дію з 1 січня 2016 року. Не увійде в суму рахунку аварійне обслуговування.


Джерело: tv4.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео