«Вчинок Барни - безвідповідальний і безглуздий»

Депутат від Тернопільщини Олег Барна сьогодні відзначився у Верховній Раді. Він спершу вклав у руки прем’єр-міністра Яценюка букет квітів, а потім схопив його в оберемок, щоб відтягнути від трибуни. Інцидент відбувся під час звіту очільника Кабміну у парламенті.

Через вчинок Барни зав’язалася штурханина між депутатами від БПП і Народного фронту.

Коли емоції вляглися, голова фракції "БПП "Солідарність" Юрій Луценко вибачився перед прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком за інцидент у Верховній Раді.

"Вчинок Барни був безвідповідальним і безглуздим, - сказав Луценко. - Друге, хочу принести своє вибачення прем'єр-міністру Арсенію Яценюку від імені фракції, що він став об'єктом таких неприпустимих дій. Зараз ми зберемо фракцію і зробимо розбір ситуації".

Сам Олег Барна так прокоментував подію: "Вчинок, може, не європейський, але інакшим методом це зло... Бо якщо Яценюк не піде, я дуже боюся, що його винесуть люди. Прем'єр, рейтинг політичної сили якого падає до нуля за півроку, автоматично повинен йти у відставку. Прем'єр, який не виконав домовленостей, повинен йти у відставку".

Він також висловив невдоволення, що нардепи не ставлять свої підписи за відставку уряду, які він збирає.

"А це треба питати тих сил, які критикують Яценюка, але два тижні думають підписувати чи не підписувати. Це нагадує ставлення повії до клієнта", – додав він.

Джерело: Українська правда

 

Вибір читачів за тиждень

Відео