У маленькій школі на Бережанщині відмовляться від стереотипів у навчанні

У Мечищівській ЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар «Розвиток креативних здібностей вчителів». Проведення заходу стало можливим завдяки вчителю трудового навчання та інформатики  Божиківської ЗОШ І-ІІст. Олексію Вовку, який виграв грант «Mini EdCfvh Мечищів 2015».

Метою проведення семінару є створення генерації нового вчительства, яке б не засиджувалося на старих стереотипах навчання.

В ході семінару 38 педагогів з навчальних закладів Бережанського району та 12 - з Тернопільської, Львівської, Хмельницької, Київської та Кіровоградської областей України, мали можливість набратися досвіду на вчительських сесіях по темах: «Забезпечення методичного супроводу вчителів фізики на основі WEB 2.0.технологій»; «Модель формування мотивації навчальної діяльності учня з використанням інноваційних технологій»; «Використання онлайн-тренажерів для виявлення та розвитку дитячих здібностей, - навчальна платформа Міксіке», «Конструктор інновацій формальної та неформальної освіти і креативності сучасного вчителя».

Для учасників семінару провели цікаві майстер-класи: «Етнографічні мандали», «Виготовлення натуральних ароматизаторів», «Виготовлення ляльки-мотанки», «Інкрустація сільничок бісером і мідним дротом». Також під час семінару відбувся показ короткометражного фільму «Дослідницько-пошукова робота Мечищівської ЗОШ І-ІІ ст.», який презентувала заступник директора з навчально-виховної роботи Марія Григорівна Кашараба.

Бережанська РДА

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео