На Тернопільщині обрали найкрасивішого студента

Десять красенів змагались за перемогу у традиційному щорічному конкурсі «МІСТЕР АКАДЕМІЇ 2015». Перемогу та титул найкращого виборов студент 5 курсу гуманітарного факультету спеціальності «Музичне мистецтво» Вадим Кащук.

Конкурс краси проходив у Кременецькому районному будинку культури.  Загалом кожен учасник гідно проявив себе. Хлопці демонстрували свої вміння, таланти та навички  під час кількох виходів.  Вони  дефілювали у ділових костюмах, пляжних нарядах та змагалися в кмітливості. Завершальним конкурсом став «Вальс», де конкурсанти демонстрували  мову свого тіла за допомогою рухів та жестів.

Варто сказати, що кожен з десяти хлопців представив себе гідно та якнайкраще на сцені. Проте титул «МІСТЕРА АКАДЕМІЇ 2015» отримав Кащук Вадим, студент 5 курсу гуманітарного факультету спеціальності «Музичне мистецтво».  До трійки найкращих також увійшли: Демчук Дмитро – І Віце-містер, який одночасно тримав титул «Містер Глядацьких симпатій» та «Містер Online». Другим Віце-містером став Юрій Хільчук.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Фото з інтернет-спільноти «Типовий Кременець» 

Вибір читачів за тиждень

Відео