Активісти придбали форму для бійців АТО

Книжка «Небесна Сотня: Історія Нескорених» – результат спільної роботи великої кількості молодих активістів.

 Ідея її створення з’явилася ще у лютому минулого року, коли центр столиці України більше нагадував поле битви. Віталій Дембіцький - один із співавторів першої 3D-книги в Україні, поділився із «Тереном» інформацією про майбутнє книги і що саме було придбано за кошти, вилучені із продажу книги.

- Я  являюсь одним із співавторів 3D-книги. Ми видали книгу. Була презентація у приміщенні Арт-галереї у Тернополі. Усі зібрані кошти із продажу книги ми будемо відправляти на благодійність. Основна мета – це збір коштів на побудову пам’ятника Героям Небесної Сотні, також на потреби бійцям АТО, адже саме ми повинні допомагати нашій армії.

- Яким тиражем вийшла книга? І що куплено за ці кошти?

- Тиражем у 1000 примірників. Похвалитися продажем не можу, бо люди не вірять чи не довіряють на фоні цих всіх подій, що гроші дійсно йтимуть на благодійність. Багато книг ми віддавали родичам загиблих і усім, хто долучався до написання книги, це подяка за допомогу.

- Яка вартість книги?

- Ми продаємо книгу через книгарні міста. В книзі є окуляри для читання. Плануємо провести збір коштів для встановлення пам'ятника Героям Небесної Сотні.

Юлія ПАЛЕНИЧКА

Вибір читачів за тиждень

Відео