Бійці спецбатальйону «Тернопіль» повернулися додому

Протягом місяця 45 співробітників батальйону спецпризначення «Тернопіль» несли службу в зоні проведення антитерористичної операції. Днями на зміну правоохоронцям вирушив черговий загін. Вони продовжать роботу колег – забезпечуватимуть спокій  та правопорядок  на територіях Донецької та Луганської областей.

Захисників східних кордонів  радо зустрічали колеги, рідні та друзі. У обійми найдорожчих  

таусів з щасливими посмішками кинулися діти.

Бійця Ореста Романчука радо вітають дружина Наталія та маленький синочок:

 - Для нашої родини це вже шоста поїздка в зону АТО, однак кожного разу хвилюємося, як вперше та з нетерпінням чекаємо його щасливого повернення,- розповідає жінка.

Чотирилапого бойового побратима привіз додому правоохоронець Ярослав Мичковський. Собаку він знайшов на блокпості. Протягом місяця вівчарка Рей несла службу разом з бійцем, охороняла та ні на крок не відходила від нового господаря. Коли ж під час прощання побачив, як сильно сумує вірний охоронець, вирішив забрати його з собою.

Про успішне виконання поставлених перед тернопільськими поліцейськими завдань на території Донеччини та Луганщини розповів боєць батальйону спеціального призначення Роман Мельник .Він  відзначив, що впоратися із усіма труднощами служби вдалося завдяки згуртованості та неухильному й чіткому виконанні наказів. 

Святкові подарунки приготував для дітей усіх тернопільських бійців голова спілки бійців-волонтерів АТО «Сила України» Зіновій Гладчук, тож кожен з працівників батальйону, окрім радості щасливого повернення, принесе своїм рідним додому ще й солодощі.

Позаду  - важкі воєнні будні, попереду – нетривалий відпочинок у родинному колі, а далі правоохоронці приступлять до виконання службових обов’язків.

Джерело: www.mvs.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео