На Теребовлянщині взяли 101 кредит на утеплення будинків

Підвищення енергоефективності й термомодернізація житлового фонду - першочергові питання для держави, яка прагне зменшити залежність від імпортних енергоресурсів. В умовах підвищення тарифів, владою розроблена низка програм, які допомагають українцям стати енергоефективними та платити менше за житлово-комунальні послуги.

В рамках реалізації Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 роки для власників житлових будинків та квартир у багатоквартирних житлових будинках розроблена спеціальна програма кредитування на придбання енергоефективного обладнання та утеплення будинків.

За інформацією відділу інфраструктури та житлово-комунального господарства управління економіки РДА, Теребовлянським відділенням „Ощадбанку” протягом січня-листопада 2015 року жителям району надано 101 кредит на придбання твердопаливних котлів та впровадження заходів з підвищення енергоефективності житлових будинків на загальну суму 1 762 830 грн.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео