Антивандальні тренажери в парку уже почали розкручувати

Тернополян просять не ламати вуличні тренажери. А про несправності таких тренажерів потрібно повідомляти на довідку міської ради.

- Син постійно ходить на вуличні тренажери, що на бульварі Куліша. І от вчора помітила, що на одному із тренажерів відкручений болт, - говорить тернополянка Діана. - Чи то їх так погано закрутили, коли встановлювали, чи то вандали постарались? Цікаво чи влада думала над тим, як захистити ці тренажери від вандалів. Адже їм байдуже, що ламати, а як якась дитина на тренажері впаде і покалічиться? І шкода, бо їх так розкрутять і покрадуть.

В управлінні у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту кажуть, що вуличні тренажери передбачались антивандальними. Адже вони не гнуться, не ламаються і до того ж людина не травмує на них м’язи. Тобто вони безпечні. Проте, якщо ці тренажери можна зібрати, то відповідно можна і розібрати.

- Якщо тернополяни помітили, що десь такі вуличні тренажери розібрані чи несправні, то потрібно зателефонувати на довідку міської ради за номером 1580 і залишити повідомлення для ЖКГ, що от в такому то місці пошкоджено тренажер, - пояснює начальник управління Микола Круть. - Також це можна зробити на сайті «Відкрите місто».

Після такого звернення працівники ЖКГ виїдуть на місце та відремонтують тренажер, запевняють в управлінні. От як в даному випадку - закрутять болт.

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео