До реабілітаційного центру завітав Миколай

Автомайданівці стали Миколаєм для діток з ортопедичними захворюваннями. Малеча тішилась, отримуючи подарунки та впізнаючи з помічниках Миколая – Ангелах учнів старших класів.

- Ми дякуємо автомайданівцям, які завітали до нас із подарунками-солодощами та влаштували для наших діток свято, - каже директор тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру Ірина Король. – Дружимо з ними давно. І цього року активісти про нас не забули.

130 вихованців центру напередодні дня Св. Миколая отримали солодкі подарунки від активістів ВО «Автомайдан».

- Малеча дуже тішилась подарункам, а ще більше – увазі від дорослих, - розповів активіст тернопільського осередку ВО «Автомайдан» Андрій Пристайко, якому 18 грудня довелось виконувати роль Миколая. – Щораз, як приходиш до цих діток – почуття словами не передати. З одного боку – серце болить. А з іншого настільки заряджаєшся від них оптимізмом, позитивом. А що вартує їх любов до України… Нам, дорослим, у цих дітлахів ще повчитись треба.

Допомагали «Миколаєві» старшокласники закладу у костюмах Ангелів. Малеча уважно розглядала гостей, а потім щиро тішилась, впізнаючи у них старших школярів, які навчаються з ними в одному закладі.

- Наші діти щасливі, варті подарунків і щодня моляться за українців та мир в Україні, - каже Ірина Король. – У нас навіть є облаштований Куточок героїв. Там експонати, прапори, які привозять автомайданівці з передової. А наші діти в зону АТО передають малюнки, пишуть листи, власноруч виготовляють подарунки для бійців.

Малеча навіть маскувальні сітки плела, які друзі-автомайданівці також доправляли на передову.

- Наші вихованці живуть тим, що відбувається в Україні, - каже Ірина Король. – І ми бажаємо всім у ці святкові дні найголовнішого - миру, Божої опіки і здоров’я.

Щойно вийшли від діток, активісти вирушили до геріатричного будинку. На них чекають самотні літні люди. Автомаданівці і до них повезли «миколайчиків» - солодощі, увагу та частинку тепла.

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео