До Тернополя завітає відомий актор

До Тернополя Олексій Вертинський приїде уже в новому 2016 році. І 30 січня тернополяни зможуть побачити те, чого досі ще не було на сцені драмтеатру - тернопільські актори зіграють в одній комедії разом з зіркою такого рівня.

- Олексій Вертинський грає у постановці, яку я ставив у Києві, - розповідає заслужений діяч мистецтв України В’ячеслав Жила. - У Тернополі в ідентичній виставі - «Медовий місяць на всі сто», грають наші тернопільські актори.

Наразі у Києві в цій виставі з Олексієм грає наш тернопільський актор Олександр Папуша. Проте зовсім скоро Вертинський приїде до Тернополя і зіграє на одній сцені з іншими нашими акторами.

- Ми вирішили зробити такий подарунок тернополянам,  - каже В’ячеслав Жила. - Впевнений, що вони зіграються. Щоправда, вистава матиме трохи інший зміст. Адже у нас головну роль грають молоді актори, а Олексій все таки уже старший. Але це буде дуже цікаво.

У Тернополі планують провести дві вистави. Але оскільки проект комерційний, то чи буде друга вистава залежить від продажу квитків на першу.

- Запрошуємо усіх тернополян на цю виставу, - додає режисер. - Адже ще ніколи не було такого, щоб зірка театру, кіно та телебачення грала у нас, у Тернополі, на одній сцені з тернопільськими акторами. І до того ж вистава буде неймовірною.

До слова, В’ячеслав Жила працює з Олексієм Вертинським не вперше. У них це вже третя спільна вистава. Для тернопільського режисера співпраця з таким відомим артистом теж не вперше, адже він неодноразово ставив вистави, де грало чимало знаменитостей.

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео