Кращі роботи дитячого конкурсу відправлять бійцям на передову

Переможців обласного конкурсу дитячого малюнка «Не залиш свого захисника наодинці в новорічно-різдвяні свята» відзначили у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки. Окрім цього, напередодні дня Святого Миколая тут відбулася святкова вистава для 700 дітей з різних куточків області.

Найкращі роботи обрали серед авторів різних вікових категорій.

Так, в молодшій віковій групі перше місце посів Павло Мисько з Гусятинського району. Друге — у Оксани Луцик зі Зборівського району. І третє почесне місце отримала Тетяна Селятицька з Підгаєцького району.

В середній віковій групі перше місце посів Роман Мельник зі Зборівського району. Друге місце отримав Олександр Онишко з Підволочиського району. Третє — Тетяна Осадца з Чортківського району.

У старшій віковій групі найкращою визнали роботу Іванни Мигаль з Гусятинського району. Друге місце посіла Ірина Гатала з Підгаєцького району, а третє — Іван Вишовський з Чортківського району. 

Переможців вищевказаного дитячого конкурсу голова обласної ради Віктор Овчарук нагородив почесними грамотами, а також вручив у подарунок мольберти й пакунки з солодощами. Роботи дітей, які визнали найкращими, відправлять нашим бійцям на передову.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео