Правоохоронці запевняють, що фахово затримали хулігана з пістолетом

 В обласному управління поліції розповіли про випадок, про який би напевне, мало хто дізнався, якби про нього не написало одне з місцевих видань.

Водночас правоохоронці стверджують, що інформацію було викривлено.

«17 грудня, на одному з тернопільських сайтів з’явилася публікація під назвою «Як працює “нова” тернопільська поліція. Розповідь читача». У матеріалі, зокрема, звинувачують поліцейських у некомпетентності та неналежному виконанні своїх службових обов’язків. Правоохоронці провели перевірку за фактом, викладеними у матеріалі. Інформація не підтвердилася», – йдеться в повідомленні поліції.

Як було встановлено, 14 грудня близько 13.50 на лінію 102 надійшло повідомлення від невідомої жінки про те, що поблизу бару «Фламінго», що в районі автовокзалу, перебуває чоловік у нетверезому стані з предметом, схожим на зброю. На виклик виїхала група швидкого реагування Тернопільського відділу поліції.

На місці події правоохоронці поспілкувалися з 28-річною тернополянкою, яка й телефонувала у поліцію. За її словами, незнайомець, на якого вона вказала, виражався нецензурними словами та направляв на неї пістолет. За жінку заступився її чоловік. Він наздогнав дебошира та утримував його до приїзду правоохоронців.

Правоохоронців «читач» звинувачує у тому, що вони: «Забрали цього чоловіка (можна сказати терориста або рецидивіста) і спокійно з ним пішли, навіть не відомо куди. Не вдягнули йому на руки кайданки, не опитали свідків події».

На це повідомляємо: поліцейські повезли хулігана до лікарні з метою проведення медичного освідчення для встановлення ступеня алкогольного сп’яніння. Після чого чоловіка доправили до Тернопільського відділення поліції. На нього складено протокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Правоохоронці також вилучили у нього пневматичний пістолет. Працівники поліції також опитали заявницю та її чоловіка.

На місці події працівники поліції діяли в межах своїх службових повноважень.

Джерело: www.mvs.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео