Школярики ЗОШ № 29 допоможуть перезимувати пташкам

Сьогодні представники організації "Greenline Front Ternopil" нагородили  подарунками і дипломами 10 школяриків Тернопільської ЗОШ №29 з поглибленим вивченням іноземних мов за найкращі годівнички, які діти змайстрували разом з батьками.

 Це перша акція "зелених", яка показала  з яким ентузіазмом і відповідальністю дітлахи та адміністрація школи поставилися до такої важливої справи. Перше місце і диплом у першокласниці Валерії Братковської. Дівчинка дуже любить синичок і з нетерпінням чекає на їхню появу у парку.

Бажання змінити молодь і звернути їхню увагу на те, що природа потребує допомоги людей - основний критерій, - на думку голови осередку "зелених" Наталі Іноземцевої, який спонукав до такої акції.  

І про це треба не лише говорити, але й щось робити практично, - каже дівчина, студентка ТНЕУ. Допомагали у проведенні заходу десятиклисники Андрій Пакула та Олександр Струмельний. Головні критерії, за якими оцінювали годівнички: зовнішній естетичний вигляд, міцність, зручність, практичність. Годівнички будуть розвішані неподалік 29 школи. Їсти носитимуть всі бажаючі тернополяни, не лише діти. 

Валентина СЕМЕНЯК.

Фото автора.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео